به گزارش خبرنگار مهر، میثم ظهوریان در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۱۷ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش مشترک کمیسیونهای اقتصادی و ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در مورد بررسی عملکرد تبصرههای موسوم به تولید و اشتغال گفت: متأسفانه برخی از تسهیل گیرندگان کلان کشور از کل تسهیلات اشتغال کشور، عدد بیشتری تسهیلات دریافت کردهاند.
وی توضیح داد: برای مثال شرکت ایران خودرو ۵۳ همت، شرکت گسترش انرژی پاسارگاد ۷۵ همت، شرکت توسعه بین الملل ایران مال وابسته به بانک آینده ۷۵ همت و شرکت توسعه تجارت داتان وابسته به بانک ایران زمین ۲۴ همت تسهیلات دریافت کردهاند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمانی که ما سیاست سخت گیرانه ای برای کنترل رشد ترازنامه داریم هدفمان کنترل تورم و نقدینگی است. علاوه بر این باید سیاست هدایت اعتبار هم مورد توجه قرار گیرد تا نقدینگی اندک را هم کنترل کنیم و این نقدینگی به بخش تولید و مولد کشور سوق پیدا کند.
ظهوریان اظهار کرد: زمانی که درباره تسهیلات تکلیفی صحبت میکنیم، همه دعواها بر سر بخش کوچکی از نقدیندگی کشور است؛ کل تخصیصها در زمینه تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۱، ۲۲ همت بوده که ۵ همت آن از منابع نقدی و مابقی آن هم از اوراق بوده است.
وی متذکر شد: همچنین در سال ۱۴۰۲ کل تخصیصهای مربوط به این موضوع ۲۶ همت بوده که ۲۴ همت آن اوراق بوده است و در سال ۱۴۰۳ نیز این موضوع تقریباً صفر بوده است.
نظر شما